Scavolini Kuhinja “Exclusiva”

Pojedinosti po narudžbi za postavke koje neće ostati nezapažene

Exclusiva, dizajn tvrtke Vuesse, zamišljen je kao ponuda vrhunskog asortimana: klasično nadahnuti detalji po mjeri koji zajedno čine kuhinjski dizajn sposoban dopasti se zahtjevnom tržištu međunarodnog luksuza .
U vrijedni materijali korišteni su jedan od prepoznatljivih značajki ovog kuhinji: brak između Mink sjajnom lakiranim završiti i Ebony boji kože – materijala koji je dostupan za ormare – posuđuje cijelu kompoziciju superiorniji i prestižnu žalbu .
Za postavke koje neće proći nezapaženo.

Varijante Modela Kuhinja

Glamur

Vrata Glamour, koja su dostupna za određene elemente u kuhinji Exclusiva, naglašavaju sofisticirani duh ovog modela. Novi ukrasni elementi koji se odmaraju na vrhu prepuni su izvlačivim košarama koje pružaju vrhunsku funkcionalnost uz poštivanje klasičnog osjećaja ove kuhinje.

Mink - Ebony

Brak između sjajnog lakiranog završnog sloja Mink i kože u boji Ebony - materijala koji je dostupan za ormare - daje cijeloj kompoziciji vrhunsku i prestižnu privlačnost. Ovo je veličanstven dizajn, zahvaljujući i korištenoj radnoj ploči: mramor Emperador se ističe, zahvaljujući i upotrebljenoj dodatnoj debljini (6 cm), a njegov je cilj prilagoditi se zahtjevima zahtjevne i sofisticirane klijentele.

Dove Grey

Ovo je kuhinja u kojoj klasična duša pravi odmor za suvremeni ukus zahvaljujući nape Exclusiva: prekrivena pločama u zrcalu s kosim okvirom, sa završnom obradom Stopsol, napa napava sjajnu lakiranu kuhinju Dove Grey klasijom.

Iron Gray

Model Exclusiva - kada je lišen klasičnih elemenata - zadivljuje izuzetno prestižnim učincima svojih završnih obloga i značajnim materijalima koji se koriste: sjajno lakirana vrata od željezno sive boje i lakirani ormarići od obojenog aluminija.

Titanium

U kompaktnoj formaciji ove prestižne ponude - čelično sivi granit za radne ploče i sjajni lakirani sloj Titanium sive boje za osnovne jedinice, zidne jedinice, police i zidne ploče - ističe se ekskluzivni dizajn nosača stola za završnu obradu stola: opremiti dnevni boravak s karakterom.

Tundra

Sjajni lakirani završetak prava je zvijezda ove kuhinje Exclusiva: vrata, odgovarajući postolje i vijenac u sivoj boji Tundra obilježavaju svijetli prostor u kojem se zlatne ručke i detalji neprimjetno stapaju.

Slate sjajna

Slate sjajna lakirana vrata u spremištima i obojeni lakirani mesing lakirani završetak otoka usred otvorenog prostora: za izuzetno sofisticiranu kombinaciju, kako u pogledu boja, tako i korištenih materijala.
Scroll to Top