Mood

“Materijali dolaze od ideje, a ideja od materijala”,  kreativna fraza i stil dizajnera Silvano Barsacchi.

A kuhinja Scavolini Mood, svojim čistim i jasnim linijama odgovara upravo na ovaj stav jer je dizajnirana integriranjem više materijala koji stvaraju konfiguracije velike osobnosti. Novi prijedlozi obogaćuju najbolje prodavaniju Scavolini kolekciju: novi završni oblici, materijali i boje, tri nove ručke i brojni predmeti predloženi da modernoj kuhinji Mood daju zanimljivu privlačnost i eleganciju, savršenu za bilo koju vrstu okruženja.

Varijante Modela Kuhinja

Mood Pietra Gray & White Fluida

Središnji otok dominira kompozicijom zahvaljujući laminatu Pietra Grey za radnu površinu i stol na jednolik način. Zidni sustav "Fluida" u čisto bijeloj boji.

Hrast "Season", Azimut i sivi kremen

VRATA: Dekorativni hrast - VRATA: Dekorativni Azimut - OTVORENI ELEMENTI: Dekorativni sivi kremen

Bromine Grey Fenix ​​NTM®

Bromine Grey Fenix ​​NTM® daje metropolitansku dušu ovoj kuhinji. Opremljena svim komforom počevši od zidnog panela "Setup" u saten antracit boji i raznim korisnim dodacima (držač za role, police , šipke, kuke itd.).

Hrast Landscape

Sofisticirane kombinacije boja ocrtavaju uravnoteženo i racionalno okruženje: ormari i osnovni elementi u ukrasnom hrastu Landscape, zidni elementi u mat Visone laku, atraktivan i estetski izbor na visokoj razini.

Funkcionalnost i estetika

Funkcionalnost i estetika savršeno se kombiniraju u detaljima. Zidni elementi u antracit obojenom metalu u kombinaciji sa zidnim elementom ukošenih vrata. Jednostavne, geometrijske linije koje zadovoljavaju suvremeni ukus.

Bijela u visokom sjaju

Bijela boja dominira cijelim prostorom.

Blu Moon lak i hrast Nordik

Moderna kuhinja u mornarskom stilu. Novi lak Blu Moon za osnovne elemente i zidni elementi savršeno se uklapaju sa stolom za doručak u hrastu Nordik .

Argilla

Glineni dekor za vašu modernu kuhinju.

Biomalta Argilla Lima

Materijal Biomalta Argilla Lima koji oblaže sve elemente predstavlja otporan, a istovremeno moderan materijal.

laminat Azimut , hrast Season

Različite visine radnih ploča Azimut čine kuhinjsko okruženje dinamičnijim i ističe različite funkcije. Ormari i bazni elementi u hrastu Season i vrata kuhinjskog otoka u Azimut dekoru.

Lak Tortora i elementi orah Tussah

Vrata i i bazni elementi u Tortora mat laku, skladno u kontrastu s područjima odjevenim u topli orah Tussah, pojačano brončanim tonom ručica i postolja.

Saxony orah i oksidirani Stained Aluminium

Ormara u Saxony orahu uklapa se u izgled kuhinjskog otoka u Stained Aluminium oksidiranom efektu.

Efikasna i besprijekorna

Luksuz efikasne i besprijekorne kuhinje

Izrazite se stilom

Kombinacija radnih ploča različitih debljina naglašavaju raznolikost materijala primijenjenih u ovoj kuhinji. Radna ploča kuhinjskog otoka (efekt porculanski kamen) nastavlja se na pult za objedovanje.

Materijali za veliku osobnost

Pažljiv odabir materijala i kombinacije boja daju veliku osobnost kuhinji. Rovere Fade ukras za bazne elemente i ormar, Vertigo ukras za kuhinjski otok i zidne elemente. Vertigo materijal s mort-efektom radne površine otoka. I na kraju, London Grey Fenix ​​NTM za radnu površinu i zidnu oblogu kuhinje.

hrast Actual - bijelo

BAZNI ELEMENTI: hrast "Actual" - VRATA / OTVORENI ELEMENTI: bijelo

hrast Fade, sivi kremen, siva Gabbiano

BAZNI ELEMENTI: hrast "Fade" - VRATA / OTVORENI ELEMENTI: sivi kremen - OTVORENI ELEMENTI: siva "Gabbiano"

hrast Voyage- siva Terra-siva Gabbiano

BAZNI ELEMENTI: hrast "Voyage" - VRATA / OTVORENI ELEMENTI: siva "Terra" OTVORENI ELEMENTI: siva "Gabbiano"
Scroll to Top