Kuhinja “Favilla”

Toplina bezvremene dobrodošlice

Kuhinja Favilla stilski se uspijeva prilagoditi raznim domaćim zahtjevima: doista, za svoju kuhinju kupci mogu odabrati detalje prepune industrijske privlačnosti ili se prisjetiti ambijenta seoskih domova, preferirajući internacionalniji stil u čisto urezanim siluetama ili zagrijavajući postavku s tradicionalnim obilježjima.
Kuhinja Favilla tako nudi neviđenu linearnost koja nikada neće izaći iz mode, stvarajući mjesto jednostavno elegantno i funkcionalno.

Varijante Modela Kuhinja

Pearl Quartz

Neupitna zvijezda ove postavke novi je blok za kuhanje Favilla u mat laku s efektom lijevanog željeza, s Pearl Quartz radnom pločom i nosačem, koji zajedno s pripadajućom kapuljačom ocrtava zanosnu radnu stanicu kako bi odgovarao Old Natural radna ploča od laminata.

Bijela - Hrast Kombinacija

Elementarna i elegantna duša u bijeloj i hrast kombinaciji

Hrast Nodato

Linearna kompozicija u mat laku Dove Grey gdje se ističe tekstura zidnih jedinica s zakrivljenim gornjim vratima od hrasta Nodato. Postolje prednjeg ili završnog oblika zanimljiva je dekorativna značajka i može se postaviti bilo gdje na kompoziciji.

Otok u Hrastu Nodato

Otočni blok Favilla u hrastu Nodato upada u oči i savršeno se stapa s visećim nosačem Favilla, doista jedinstvenim i istodobno funkcionalnim detaljem.

Prestige White Mat

Ostatak kuhinje gravitira oko otoka u ovom svijetlom dizajnu, nudeći Prestige White mat lakirane osnovne jedinice i zidne jedinice te Dove Grey mat lakirane visoke jedinice.

Minimal

Minimalni sastav koji ne predviđa upotrebu zidnih jedinica.

Borgo Decorceramica

Radna ploča "Borgo" Decorceramica u obliku cigle (4 cm debljine) i nape za dimnjak Favilla, detalji s posebnom elegancijom koji daju toplinu okruženju u srcu svakog doma.

Full Hrast Nodato

Teksturirana toplina i pažnja prema detaljima: stil koji daje umirujuću nijansu drveta hrasta Nodato za šarmantnu tradicionalnu kuhinju.
Scroll to Top