BALTIMORA

Novi klasik za suvremeni dom
Sofisticirana privlačnost i ljubav prema tradiciji u dnevnoj kuhinji koja spaja fascinaciju prošlosti s elegantnim suvremenim konceptom. Kuhinja Baltimora u Apsolutnom bijelom hrastu odlikuje se svim toplinama drva i skladom oblika, zajedno s neviđenim završetcima i tehnološkim rješenjima.

Varijante Modela

Baltimora bijeli hrast

Sofisticirana privlačnost i ljubav prema tradiciji u dnevnoj kuhinji koja spaja fascinaciju prošlosti s elegantnim suvremenim konceptom. Kuhinja Baltimora u Apsolutnom bijelom hrastu odlikuje se svim toplinama drva i skladom oblika, zajedno s neviđenim završetcima i tehnološkim rješenjima. Drvena vrata Apsolutni bijeli hrast - Scav 670.

Prirodni hrast

Vrijedni materijali i tradicionalni oblici prikazani su današnjim duhom za Baltimora s vratima od prirodnog hrastovog drveta. Prestižna, kvalificirana kuhinja s bezbroj rješenja koja se pruža svestranom rješenju koje se koristi kao ambijent u kojem se u potpunosti „živi“. Drvena vrata Antique Natural Hrast Scav 634.

Bijeli jasen

Ovo je ozračje "oporavka vremena" u kojem u kuhinji Baltimora u Bijelom jasenu prevladavaju sklad i užitak ljepote. Vrijedni materijali i očaravajuća rješenja dočaravaju istančani običaj prošlih vremena usred savršene praktičnosti. Drvena vrata Bijeli jasen - Scav 066.

Green Oak

Sustav drvenih trupova pripremljenih za elemente kuhinje Baltimora s antičkim završnim vratima Green Oak uključuje posebno dizajniranu nišu za prostor za kuhanje. Rafinirano rješenje za istinske znalce. Drvena vrata Starinski zeleni hrast - Scav 256.

Mat Crni Lak

 Jedinstveni stil predstavljanja sebe u prostoru koji je za istinski život u znaku kvalitete i ljepote. Interpretirana za profinjene, prestižne ambijente, kuhinja Baltimora u mat crnom laku sa srebrnim ukrasom jedna je od najglamuroznijih verzija "sjajne" talijanske kuhinje u kontinuiranoj evoluciji. Vrata s mat lakiranom crnom sa srebrnim ukrasom - Scav 423.

Mat Bijela

Verzija kuhinje Baltimora s mat bijelim lakiranim vratima s zlatnim ukrasima i visokim jedinicama s velikim slovima otvara se novim prijedlozima. Klasični i novi životni koncepti (središnji otok) stapaju se kako bi radost druženja uistinu postala izvrsna. Vrata s mat lakiranom bijelom sa zlatnim ukrasom s kapitelima - Scav 001.

Scroll to Top